Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوتبال جهان - مائوریتزیو ساری می‌گوید که ادن ازار در این فصل گل‌های زیادی برای چلسی به ثمر خواهد رساند. ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۸ ورزشی فوتبال جهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مائوریتزیو ساری سرمربی چلسی می‌گوید ادن ازار ستاره بلژیکی تیمش در این فصل می‌تواند 40 گل در لیگ برتر به ثمر برساند.

ازار در پیروزی 4 بر یک شب گذشته چلسی مقابل کاردیف در هفته پنجم لیگ برتر انگلیس هت‌تریک کرد و شمار گل‌هایش در این فصل به 5 گل افزایش پیدا کرد و این در حالیست که او دو پاس گل هم داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آمار او زمانی تحسین‌برانگیزتر به نظر می‌رسد که بدانید در این فصل تنها دو بار 90 دقیقه کامل در میدان حضور داشته است.

مائوریتزیو ساری گفت: من فکر می‌کردم که ادن آزار یکی از بهترین بازیکنان اروپا است اما الان نظرم را عوض می‌کنم و می‌‌گویم که او بهترین بازیکن است. به نظر من ازار حتی بیشتر از این هم می‌تواند پیشرفت کند. من فکر می‌کنم که او در الان در فاصله 50 تا 60 متری دروازه حریف انرژی کمتری مصرف می‌کند. وقتی ما در نیمه زمین خودمان توپ را در اختیار داریم، او پنج شش بار توپ را لمس می‌کند، پس کارهایش نشان می‌دهد که او انرژی زیادی صرف می‌کند اما زمانی که در 25 متر آخر زمین باشد، انرژی بیشتری برای او باقی می‌ماند و به نظر من می‌تواند 30 تا 35 گل بزند.

ساری ادامه داد: من فکر می‌کنم که ازار از پس این کار برمی‌آید. من دو روز پیش به او گفتم که به نظرم می‌تواند 40 گل بزند اما انرژی کمتری نسبت به زمانی که از دروازه دور بازی می‌کند صرف کند و در 25 متر آخر بازی کند.

با وجود کسب 100 درصد امتیازات، ساری هنوز معتقد است که چلسی یک سطح پایین‌تر از جایی است که یک مدعی واقعی قهرمانی باید باشد.

سرمربی سابق ناپولی تأکید کرد: من نمی‌توانم نظرم را به خاطر یک بازی عوض کنم. به نظرم در این مقطع لیورپول و منچسترسیتی هنوز یک قدم از ما جلوتر هستند اما ما هم می‌توانیم پیشرفت کنیم. هدف من این است که بهترین تیم انگلیس را بسازم اما نه در یک ماه بلکه شاید در طول یک فصل یا بیشتر. در حال حاضر اما من تکرار می‌کنم که به نظر من لیورپول و من‌سیتی فعلاً بهتر از ما هستند.

انتهای پیام/

R1015163/P35350/S3,1410/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۳۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی که تریاک ایران، بهترین تریاک جهان بود!

زی‌سان: اولین سفیر آمریکا به ایران که در سال ۱۲۶۱ یعنی در عصر حکمرانی ناصرالدین شاه در کشورمان مستقر شده، در کتاب خاطرات خود در وصف منابع، معادن و بازرگانی ایران تریاک را یکی از مهم‌ترین صادارات ایران به جهان خارج معرفی می‌کند.

به گزارش زی‌سان؛ اس جی دبلیو بنجامین، در کتاب خود تحت عنوان «ایران و ایرانیان عصر ناصرالدین شاه» نقش تریاک در اقتصاد و زندگی مردم ایران را این‌گونه توصیف می‌کند: 

یکی از مهم‌ترین صادرات ایران تریاک است. در گذشته محصول تریاک ایران خیلی بیشتر از حالا بود. ولی در سال‌های اخیر کاهش یافته است. میزان مصرف داخلی تریاک نسبت به مقدار محصول ناچیز است و قسمت عمده آن به خارج صادر می‌گردد. مقدار مرفین تریاک ایران زیادتر از تریاک کشور‌های دیگر است. به همین جهت مرغوب بوده و در کشور‌های خارجی خریدار زیادی دارد و حتی به چین هم صادر می‌شود. 

اخیرا دو عامل موجب تقلیل محصول تریاک ایران شده است عامل اول تقلب در تریاک‌های صادراتی است که بازار آن را کمی راکد کرده و در نتیجه کشاورزان رغبت کمتری به کشت آن نشان می‌دهند. عامل دوم اقدام دولت در جلوگیری از کشت تریاک در پاره‌ای از نقاط است، زیرا کشت تریاک مانع از کشت گندم شده و محصول گندم را کاهش داده است.

قسمت عمده تریاک ایران در ایالات کرمانشاه و اصفهان کشت می‌شود. اصفهان؛ مرکز تجارت تریاک ایران به شمار می‌رود و به علاوه تریاکی که در اطراف اصفهان کشت می‌شود از بهترین انواع تریاک ایران است و مرفین آن به ۱۵ تا ۱۶ درصد می‌رسد که بالاترین حد مرفین در تریاک‌های جهان است. 

در ادوار گذشته تریاک‌های قم، تهران و یزد هم شهرت داشته و مقدار مرفین تریاک قم از اصفهان هم بیشتر بوده است. در اینجا قابل ذکر است که بهترین نوع تریاک هندوستان بیش از ۱۳.۵۷ درصد مرفین ندارد و حال آن که مقدار مرفین تریاک ایران براحتی به ۱۶ درصد می‌رسد و از این نظر به مراتب از تریاک هند و مصر مرغوب‌تر بوده و بازار بهتری دارد.

عیب مهمی که تریاک ایران داشته و به مرغوبیت آن لطمه می‌زند، تقلبی است که در آن می‌کنند و مقداری شن و خاک یا دانه‌های نباتی را داخل شیره تریاک کرده و بعد آنرا بصورت گلوله در می‌آورند. در موقع خرید به این تقلبات نمی‌توان پی برد و شرکت‌های خارجی که بخواهند تریاک ایران را خریداری نمایند، بهتر است طبق یک قرارداد تریاک یک مزرعه با یک ده و یا یک منطقه را پیش خرید کرده و خودشان در جمع آوری شیره خشخاش و تریاک رأسا اقدام نمایند که تریاک خالص به دست آورند.

به طور متوسط هر ساله در حدود دو هزار جعبه تریاک ایران بارزش ۷۳۲ هزار دلار از طریق بندر بوشهر به انگلستان صادر می‌شود؛ البته مقادیری هم به چین و سایر نقاط جهان از طریق بنادر و مرز‌های دیگر فرستاده می‌شود و تردیدی نیست اگر اقدامات تشویقی با تاسیس نمایندگی‌های تجارتی در اصفهان و در نتیجه تسهیلات خرید تریاک از کشاورزان بشود، محصول به مراتب افزایش خواهد یافت و تجار اصفهان آمادگی انقعاد قرارداد‌های چندین ساله و طویل المدت را برای فروش تریاک دارند.

tags # ایران ، قاجار ، تریاک ، ناصرالدین شاه ، اس جی دبلیو بنجامین سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تعظیم شهریار مقابل چهره خاص زندگی
  • لوئیز انریکه: حتی بهترین بازیکنان جهان هم باید دفاع کنند
  • اِشویانتک همچنان بهترین تنیسور زن جهان
  • اِشویانتک؛ همچنان بهترین تنیسور زن جهان
  • الاتحاد در کمین بهترین مربیان اروپا + عکس
  • چالهان اوغلو یکی از بهترین‌های جهان است
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • ۱۰ گلزن فعال تاریخ لیگ قهرمانان
  • کادر تیم پیکان بدنبال استعداد‌های فوتبال مازندران
  • وقتی که تریاک ایران، بهترین تریاک جهان بود!